Udhëzimet e Forumit

Mirësevini në forumin tonë! Ne besojmë në respektin dhe mirëkuptimin e ndërsjellë. Ju lutemi të mbani parasysh këto udhëzime:

  • Silluni me respekt me të gjithë anëtarët. Mos përdorni gjuhë ofenduese ose fyerëse.
  • Mos postoni përmbajtje të paligjshme, të dëmshme ose shpifëse. Informacionet duhet të jenë të vërteta dhe të sakta.
  • Respektoni privatësinë e të tjerëve. Mos ndani detaje personale pa leje.
  • Qëndroni në temë. Mos e ndryshoni fokusin e një teme ekzistuese. Hapni një temë të re nëse është e nevojshme.
  • Kritikat konstruktive janë të mirëpritura, por mos sulmoni personalisht askënd.
  • Mos bëni spam, reklama ose promovoni faqe të tjera pa leje.
  • Lexoni temat aktive para se të postoni. Ndihmoni të mos përsëriten informacionet.
  • Nëse shihni shkelje të rregullave, raportojini administratorit. Mos u hakmerreni vetë.

Pyetjet e Shpeshta

Si regjistrohem? Klikoni butonin “Regjistrohu” në kryefaqe. Plotësoni të dhënat tuaja dhe krijo një emër përdoruesi e fjalëkalim.

Si të filloj një temë të re? Shkoni te forumi përkatës dhe klikoni butonin “Shto Temë të Re”. Jepni një titull përshkrues dhe shkruani mesazhin tuaj.

Si t’i përgjigjem dikujt? Gjeni temën ku dëshironi të komentoni dhe klikoni “Përgjigju” poshtë mesazhit. Shkruani përgjigjen tuaj dhe klikoni “Dërgo”.

Si të ndryshoj profilin tim? Shkoni te “Profili Im” dhe klikoni “Ndrysho Profilin”. Aty mund të modifikoni të dhënat, foton dhe cilësimet e tjera.

Si të raportoj një problem? Përdorni butonin “Raporto Mesazh” te çdo postim që shkel rregullat. Jepni detaje në formularin e raportimit.

Na vini re nëse keni pyetje të tjera! Jeni të mirëpritur të merrni pjesë aktive në forumin tonë.