A është fotografia art?

Si rrjedhim i diskutimeve tek tema e sally mann mbi fotografine dhe nese eshte art apo jo, vendosa qe te hap nje teme te re mbi te. ndoshta para se te vendosni nese fotografia eshte art duhet qe te keni nje ide se cfare quani e perkufizoni si art.

Nese jeni te mendimit se fotoja eshte art ju lutem thoni c’fare e ben art dhe nese fotografia sipas jush nuk eshte art na ndriconi me mendimet tua perse nuk mund quhet art?