About the Njoftime category

Në Njoftime mund të postoni lajme dhe informacione të rëndësishme. Keni diçka për të shpallur? Dëshironi të informoni komunitetin për një ngjarje? Ky është vendi. Na mbani të informuar për gjërat e fundit dhe të rëndësishme. Ne presim t’i lexojmë njoftimet tuaja!