About the Pa Dogane category

Në kategorinë Pa Doganë mund të flisni hapur për çfarëdo, pa filter. Ky është një vend pa gjykim ku mund të shpreheni plotësisht dhe të dëgjoheni. Çlirojeni mendjen tuaj, bëni pyetje provokuese, diskutoni pa kufizime. Ne besojmë në fuqinë e fjalës së lirë dhe të të qenit vetja. Mirë se vini në shtëpinë e shprehjes së hapur!