Filmi juaj i preferuar

Çili është filmi juaj i preferuar që ju e vendosni në vend të parë? Pasi me siguri të gjithë kemi disa të preferuar.

Ndaj na flisni mbi atë film që ju ka dhënë më shumë kënaqësi, emocione, ose ka bërë që të argëtoheni më shumë, dhe pse?

1 Like

Unë jam një pasionat për fantazinë; më pëlqen të eksploroj ku shkon imagjinata e njeriut.

Prandaj, jam shumë i përulur ndaj kësaj kategorie, dhe kjo është një nga arsyet pse Deadpool është një prej filmave të preferuar të mi.

Ky film me çon në një udhëtim të humorshëm, ku do të qesh pa mbarim, por po ashtu më mëson për vlerën e dashurisë dhe sakrificës.

1 Like

The Notebook

Ky eshte filmi im i preferuar

Mean Girls është me të vërtetë një nga komeditë e mia të preferuara. Personazhet janë kaq argëtuese dhe të çuditshme. Veçanërisht e dua Reginën George. Edhe pse ajo është kaq e keqe, është gjithashtu kaq reale. Dhe skenat mes vajzave të shkollës së mesme janë aq të vërteta në atë mënyrë të ekzagjeruar. I can relate haha. Është thjesht një film klasik adoleshent që mund ta shoh përsëri dhe përsëri pa u mërzitur. Ka aq shumë për t’u dashur!

1 Like