Mirësevini në TAG.AL! 👋

Mirë se vini në TAG!

Kjo është një mundësi për të gjithë shqiptarët në diasporë që të prezantohen dhe të përshëndesin njëri-tjetrin në forum. Na tregoni pak rreth vetes suaj, nga jeni dhe çfarë ju solli këtu.

Ne jemi një komunitet i bashkuar dhe presim me padurim t’ju njohim. Bëhuni pjesë e familjes sonë në rritje duke u regjistruar sot. Ju presim!

Ja disa mënyra se si mund të filloni:

:speaking_head: Prezantohu duke shtuar foton dhe informacione rreth vetes dhe interesave tuaja tek profili yt. Cili është një gjë që do të doje të pyeteshe?

:open_book: Njihu me komunitetin duke shfletuar diskutime që po zhvillohen këtu. Kur gjen një postim interesant, informativ apo argëtues, përdor :heart: për të shprehur vlerësimin apo mbështetjen!

:handshake: Kontribuo duke komentuar, ndarë perspektivën tënde, bërë pyetje apo ofruar mendime në diskutime. Para se të përgjigjesh apo hapësh tema të reja, ju lutem lexoni Udhëzimet e Komunitetit.

Nëse ke nevojë për ndihmë apo ke ndonjë sugjerim, mos ki frikë të pyesësh tek #feedback-per-forumin apo kontakto administruesit.

Përshëndetje të gjithëve! Quhem Ana dhe jam nga Shqipëria por tani jetoj në Gjermani. Erdha këtu për universitet dhe tani punoj si inxhiniere. Por zemra ime mbetet në atdhe! Më mungon shumë byreku i nënës… Pres me padurim të njoh më shumë anëtarët e forumit dhe të flas për gjërat që dua më së shumti - Shqipërinë e bukur!