Pyetje & Pergjigje

Këtu do te flasim dhe bashkëbisedojme per temat shoqërore ne përgjithësi. Mendime, opinione dhe konkluzione te ndryshme rreth diçkaje apo një tjetre. Shoqëria që n’a rrethon e shumë e shumë të tjera.
Beni pyetjet tuaja nga fusha te ndryshme te jetes dhe pergjigjuni atyre qe jane bere nga anetare te ketij forumi